Franceză altfel ! (video+conversație)

120,00 RON / curs

Franceză altfel ! (video+conversație)

Dumitru Georgiana
Dumitru Georgiana
Limba Franceză
Limba Franceză

0 / 5

0 recenzii | 1 student

Trimite mesaj
durata 60 minute
varsta 14 - 99 ani
studenti 1 student
Trimite mesaj

120,00 RON / curs

Înscrie-te la curs
Acest curs-atelier este destinat adolescenților și adulților care:
- își doresc să abordeze franceza într-un mod non-formal;
- simt că au nevoie de mai multă interacțiune pentru a deveni mai spontani în exprimare;
- sunt curioși, le place să își exprime punctul de vedere, să poarte conversații autentice și intrigante.

NIVEL NECESAR: minim A2
Persoanele care doresc să se înscrie la acest atelier ar trebui să poată face cel puțin 80 la sută din următoarele task-uri (bineînțeles, nu se așteaptă perfecțiune) :
- pot vorbi despre ei, spune ce le place și ce nu
- pot cere ceva, pune o întrebare sau refuza ceva în mod politicos
- își pot motiva simplu o alegere sau o preferință
- pot da sugestii, indicații simple
- pot exprima impresii, sentimente și dorințe

METODĂ DE LUCRU:
1. Vom începe fiecare atelier printr-o scurtă discuție „d'échauffement”, după care vom explora materiale video ce țin de subiectul respectiv.
2. Vom parcurge câteva întrebări astfel încât să ne asigurăm că am înțeles conținutul materialelor, după care ne vom exprima opiniile referitoare la ceea ce am vizionat și vom porni discuții conexe. Atunci când este posibil vom integra și jocuri de rol, scurte dezbateri.
3. Pentru a profita la maxim și a avansa din toate punctele de vedere, la finalul sesiunilor vom face observații ce țin de gramatică/vocabular.

SUPORTURI :
- Mini-documentare și reportaje create de Arte, Brut, Le Monde, France Culture; diverse canale YouTube care mi se par bine documentate, dar și muzică care scoate în evidență subiecte de actualitate.
- Vom stabili împreună tematicile de discuție, în funcție de interesele și curiozitățile cursantului.

Vom stabili împreună ziua și ora exactă.
Ca să ne cunoaștem și să clarificăm orice nelămuriri: 0720640865.

À plus!

Despre profesor

Dumitru Georgiana

Dumitru Georgiana

Dumitru Georgiana

Salut et bienvenue!

Sunt o persoană dinamică, deschisă si consider că însușirea unei limbi străine reprezintă în primul rând asimilarea unor competențe lingvistice în mod activ, deci asta implică multe jocuri de rol, spontaneitate, greșeli binecuvântate și perseverență.

Predau limba franceză cu pasiune de 5 ani, perioadă în care am pregătit adolescenți și adulți pentru examenele DELF și Cambridge IGCSE French. În ultima perioadă lucrez preponderent cu angajați din companii multinaționale care au nevoie să comunice cât mai eficient cu partenerii francofoni.

FEEDBACK-URILE CURSANTILOR:
~ Imi place foarte mult trainingul si sunt incantata ca am avut sansa sa iau parte. Este cel mai frumos curs de limba la care am participat: foarte interactiv, cu multe exemple pertinente, multe exercitii interesante si cu un profesor excelent. Totul este la superlativ (Anca Adelina) ~

~ Interactive, fun, insightful. It helped me grammar wise, and improved my communication. (Adina) ~

~ Imi place cursul foarte mult, mai ales ca vizeaza toate skill-urile (scris, citit, vorbit). Cel mai mult imi plac filmuletele de la tema, jocurile interactive si testele online. M-a ajutat sa-mi revizuiesc anumite cunostinte si mi-a crescut increderea in sine. (Simona I.) ~

~ Atitudine diferita fata de alti profesori pe care i-am mai avut. Invat ca de la un coleg, parca. Si faptul ca nu se "recita" reguli gramaticale, ci mai degraba, despicam greseala pentru a identifica varianta corecta. Nu ma simt prost cand gresesc. Imi place tipul de teme pe care le primim. (Stefania) ~

~ Mi-a placut cursul de franceza, a fost foarte relaxant pt mine. Am apreciat atmosfera degajata si deloc tensionata ca la scoala. Mi-au placut temele abordate si posibilitatea de a interactiona asa mult prin intermediul dialogurilor spontane. M-a ajutat sa ma simt mai in largul meu cand comunic in franceza si sa nu ma mai simt neplacut cand fac greseli. Mai mult, sa vorbesc in ciuda greselilor pe care le fac. (Nicoleta) ~

~ Imi place vibe-ul profesoarei noastre, i se potriveste acest rol si cred ca asta e cel mai important: conexiunea cu profesorul si atitudinea acestuia. Georgiana transmite un vibe foarte placut, facem lucruri interactive care sa cuprinda si partea scrisa si partea orala. Cel mai mult mi-au placut jocurile de rol. ~

EU SI LIMBA FRANCEZA:
Personal, apreciez limba franceză atât pentru oportunitățile pe care mi le-a oferit/oferă (Erasmus, proiecte de voluntariat, tandem-uri lingvistice) cât și pentru pentru deschiderea culturală pe care o implică: idei, filme, muzică, canale youtube valoroase, documentare și reportaje din toată lumea, pentru toată lumea.
Pot spune că limba franceză mi-a deschis nu o ușă, ci mai multe ferestre astfel încât mintea mea să ia cât mai mult aer proaspăt. Dacă și tu crezi că are multe de oferit, sper să ne cunoaștem în curând.

À plus!

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate
Limba Franceză

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev