Păuna Oana

Păuna Oana

5 / 5

6 recenzii

Trimite mesaj
Șilcă Anca

Șilcă Anca

2 Iunie 2023 Introducere in content writing

Recomand cu drag cursul sustinut de Oana. Un curs util, interactiv cu informatii valoroase si exemple practice.

Vulpe Constantin-Mădălin

Vulpe Constantin-Mădălin

5 Martie 2023 Workshop de content writing

Acest workshop a fost nemaipomenit, o rază de soare într-o zi mohorâtă. Aproape 2 ore de muncă practică, discuții educative și de interes profesional. Conținut creativ, informativ, util dar foarte folositor atât în mediul online dar și offline, de zi cu zi. În acest timp îți dezvolți stilul personal, dar vei învăța să aplici informația propriu-zisă. Trebuie să menționez că intenționez a achiziționa acest curs încă odată. Voi reveni cu plăcere!

Beldean Kyra

Beldean Kyra

26 Februarie 2023 Workshop de content writing

Am fost surprinsă plăcut de acest workshop. Doamna Păuna Oana a creat o atmosferă calmă și confortabilă în cadrul lecției, iar lecția propriu-zisă a fost foarte bine structurată, astfel încât să fie ușor de înțeles pentru începători.

Vulpe Constantin-Mădălin

Vulpe Constantin-Mădălin

16 Februarie 2023 Cum scrii un text fascinant

Despre Oana sunt multe de spus: un foarte bun mentor, este open-mind, te învață, te ajută. Îți explică pași, dar tot odată știe să și asculte. Ora de curs se bazează pe analiză, teste creative, discuție liberă. Doar ce l-am terminat pe primul și deja am achiziționat următorul curs. O recomand cu căldură, oricui vrea sa învețe.

Oana detine informatii, tehnici si resurse foarte utile. Toate acestea le impartaseste cu studentii ei prin intermediul cursurilor care sunt clar structurate, interactive si bogate in exemple practice. Raspunde la intrebari, ofera explicatii suplimentare si propune exercitii utile. Este empatica, amabila, entuziasta si centrata pe nevoile cursantului. Recomand cu incredere!!!

Am avut o experienta foarte buna! Ce am reusit sa aflu intr-o ora cu Oana, nu as fi reusit singura nici in 10 ore sau mai mult. Mi-a placut ca a fost interactiv si mi-a pus mintea la contributie despre aspecte la care nu m-am mai gandit de mult timp. Recomand!