învață să înveți

100,00 RON / curs

învață să înveți

Andrei Alma
Andrei Alma
Consiliere profesională și orientare școlară
Consiliere profesională și orientare școlară

0 / 5

0 recenzii | 2 studenți

Trimite mesaj
durata 60 minute
varsta 13 - 99 ani
studenti 1 - 3 studenți
Trimite mesaj

100,00 RON / curs

Înscrie-te la curs
În cadrul întâlnirii vom aborda următoarele subiecte:
* care este stilul tău de învățare;
* care sunt caracteristicile stilului tău de învățare;
* care sunt cele mai potrivite tehnici pe care să le utilizezi atunci când înveți astfel încât să înveți mai mult, mai bine, mai repede.

Alte cursuri predate

Această sesiune 1 la 1 își propune să te ajute să îți găsești direcția potrivită în carieră și să îți dezvolți planul de acțiune pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. * …
Această sesiune 1 la 1 își propune să te ajute să îți descoperi vocația și să îți găsești facultatea potrivită. * Vom explora diferite tehnici și strategii pentru a identifica …

Despre profesor

Andrei Alma

Andrei Alma

Andrei Alma

Sunt Alma Andrei și îmi place să îi ajut pe oameni să își găsească drumul potrivit în carieră.

Am făcut asta pentru mai mult de 4000 de tineri și sunt convinsă că pot să te ajut și pe tine: de la a alege studiile potrivite până la a face primii pași strategici spre profesia pe care o visezi.

Am o experiență de 20 ani de lucru cu elevii și studenții și propria mea organizație de consiliere educațională și de carieră.
Lucrez la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde ghidez studenți în drumul lor profesional în sesiuni 1-la-1 sau în activități de grup.

Sunt formator și susțin frecvent ateliere pe teme precum stabilirea obiectivelor, luarea celor mai bune decizii, autocunoaștere, auto-motivație, gestionarea eficientă a timpului, descoperirea stilului de învățare, prezentarea la interviuri de angajare, strategii eficiente de căutare de locuri de muncă etc.
Prin aceste formări au trecut, până acum, peste 15.000 de participanți.

În activitățile mele, fie că sunt 1-la-1, fie că sunt în grup, ajut oamenii să înțeleagă mai bine concepte și să identifice strategii, metode, tehnici și instrumente prin care își pot identifica și gestiona mai bine alegerile în viață.

Consilierea te ajută să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău.
E normal să te simți debusolat în momentele în care trebuie să iei decizii importante- cum ar fi alegerea specializării sau alegerea facultății pe care să o urmezi, chiar alegerea carierei pe care vrei să o dezvolți.
În astfel de contexte, consilierea educațională sau de carieră te poate ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate
Consiliere profesională și orientare școlară Consiliere școlară Consiliere și dezvoltare personală Consiliere vocațională

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev