Consiliere educațională

175,00 RON / curs

Consiliere educațională

Andrei Alma
Andrei Alma
Consiliere profesională și orientare școlară
Consiliere profesională și orientare școlară

0 / 5

0 recenzii | 2 studenți

Trimite mesaj
durata 50 minute
varsta 14 - 99 ani
studenti 1 student
Trimite mesaj

175,00 RON / curs

Înscrie-te la curs
Această sesiune 1 la 1 își propune să te ajute să îți găsești direcția potrivită în ceea ce privește educația și să îți dezvolți planul de acțiune pentru a-ți atinge obiectivele educaționale.

* Vom explora diferite metode și tehnici pentru a-ți identifica interesele și talentele personale și pentru a le utiliza în alegerea programului educațional potrivit pentru tine.
* Vei învăța cum să îți evaluezi opțiunile educaționale, să cercetezi instituțiile și să îți identifici potențialele oportunități de învățare.
* Vom discuta despre moduri de a-ți dezvolta abilitățile de învățare și de a te pregăti pentru examene și teste.
* Vei învăța, de asemenea, cum să îți stabilești obiective educaționale realiste și să îți dezvolți planul de acțiune pentru a le atinge.
* În plus, vom discuta despre moduri de a-ți menține angajamentul și de a-ți dezvolta abilitățile de autodisciplină și perseverență pe parcursul educației tale.

Indiferent dacă ești la începutul studiilor sau îți dorești o schimbare în educație, această activitate îți va oferi instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta planul de acțiune și pentru a-ți atinge obiectivele educaționale cu succes.

Despre profesor

Andrei Alma

Andrei Alma

Andrei Alma

Sunt Alma Andrei și îmi place să îi ajut pe oameni să își găsească drumul potrivit în carieră.

Am făcut asta pentru mai mult de 4000 de tineri și sunt convinsă că pot să te ajut și pe tine: de la a alege studiile potrivite până la a face primii pași strategici spre profesia pe care o visezi.

Am o experiență de 20 ani de lucru cu elevii și studenții și propria mea organizație de consiliere educațională și de carieră.
Lucrez la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde ghidez studenți în drumul lor profesional în sesiuni 1-la-1 sau în activități de grup.

Sunt formator și susțin frecvent ateliere pe teme precum stabilirea obiectivelor, luarea celor mai bune decizii, autocunoaștere, auto-motivație, gestionarea eficientă a timpului, descoperirea stilului de învățare, prezentarea la interviuri de angajare, strategii eficiente de căutare de locuri de muncă etc.
Prin aceste formări au trecut, până acum, peste 15.000 de participanți.

În activitățile mele, fie că sunt 1-la-1, fie că sunt în grup, ajut oamenii să înțeleagă mai bine concepte și să identifice strategii, metode, tehnici și instrumente prin care își pot identifica și gestiona mai bine alegerile în viață.

Consilierea te ajută să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău.
E normal să te simți debusolat în momentele în care trebuie să iei decizii importante- cum ar fi alegerea specializării sau alegerea facultății pe care să o urmezi, chiar alegerea carierei pe care vrei să o dezvolți.
În astfel de contexte, consilierea educațională sau de carieră te poate ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate
Consiliere profesională și orientare școlară Consiliere școlară Consiliere și dezvoltare personală Consiliere vocațională

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev