Logica si argumentare

100,00 RON / curs

Logica si argumentare

SAUER Olimpia Marilena
SAUER Olimpia Marilena
Logică
Logică

5 / 5

1 recenzie | 1 student

Trimite mesaj
durata 120 minute
varsta 14 - 30 ani
studenti 1 - 2 studenți
Trimite mesaj

100,00 RON / curs

Înscrie-te la curs

Alte cursuri predate

Definirea termenului Componentele termenului Structura termenului Tipuri de termeni
Tipuri de termeni Raporturi între termeni Diagrame Euler Aplicații
Definirea propozițiilor categorice Structura propozițiilor categorice Clasificarea propozițiilor categorice

Despre profesor

SAUER Olimpia Marilena

SAUER Olimpia Marilena

SAUER Olimpia Marilena

Sunt Marilena Sauer, profesor de Filosofie și Logică.Am absolvit Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Filosofie, ambele cu master.Am aproape 30 de ani experiență în învățământ și ca profesor de psihologie.
Însă, adevărata mea carte de vizită o reprezintă reușita/ succesul a sute de elevi la examenul de bacalaureat, olimpiade, admitere în învătământul superior etc. notele obținute de ei, începând cu 10! Da,cu mine alături poți lua 10! Doar să îți dorești asta și să mi te alături, ca să muncim împreună.
Scopul meu este să îti ofer toate cunoștințele mele, experiența, dragostea pentru logică, astfel încât să o înțelegi, înveți și să o iubești. Să o transformi în cheia succesului tău! Am elaborat propria mea culegere cu sinteze de teorie, zeci de teste de antrenament cu rezolvare integrală a itemilor,după modelul propus de ME.
Ce îți mai ofer? Te învăț să înveți, să procesezi cu sens, să îți conservi energia și timpul, să rămâi motivat și relaxat, ca să te poți pregăti și pentru celelalte examene. Te sprijin în explicarea materiei, înțelegerea algoritmilor de rezolvare prin scheme logice, memnotehnice,sinteze concentrate.
Sedințele cu mine, după recenziile primite de la elevi, sunt plăcute, amuzante, pline de empatie, relaxante, motivante pentru creștere și perfecționare, nu doar ore seci de logică formală.
Ce câștigi? Doi prieteni cool: Eu și Logica..Atât pentru pregătirea pentru bac,cât și pentru itemii de raționament logic, nou introduși în admiterea la scoli de poliție dar și pentru faculatea de Drept.
Dacă asta este pentru Tine, dacă ceea ce te definește este reușita și obținerea succesului pe calea cea mai scurtă și mai simplă,caută- mă, aplică și hai să începem!
Eu te aștept cu mare drag! 🤗🙏👍😘

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev