Limba și literatura română- pregătire pentru Bacalaureat

70,00 RON / curs

Limba și literatura română- pregătire pentru Bacalaureat

Dascaliu Alexandru
Dascaliu Alexandru
Limba Română
Limba Română

5 / 5

32 recenzii | 37 studenți

Trimite mesaj
durata 120 minute
varsta 17 - 19 ani
studenti 1 student
Trimite mesaj

70,00 RON / curs

Înscrie-te la curs
Acest curs se adresează elevilor care doresc să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat. Se va urma îndeaproape programa actualizată pentru anul școlar 2022-2023.
Limba și literatura română ocupă un loc important în structura examenului de bacalaureat, prin ponderea sa reflectată în prezența celor două forme obligatorii de evaluare a performanțelor: competențele lingvistice de comunicare orală în limba română și în competențele generale și specifice formate pe durata învățământului secundar superior liceal (proba scrisă), comună pentru toate filierele, profilurile și specializările.
Prin pregătirea pe care o voi efectua cu elevii mei în vederea susținerii acestor probe de limba și literatura română, îmi propun să diminuez emoțiile inerente prin care copiii noștri trec în acest ciclu terminal de învățământ, emoții sporite și din cauza nesiguranței din sistemul educativ, al deselor schimbări survenite în programa școlară sau ale metodologiei de examinare. Ideea că nu ești singur, că ai în spate un mentor, un ajutor eficient și responsabil te va face, tinere viitor absolvent, să întâmpini cu mai mult curaj această nouă provocare, dacă în momentul susținerii examenului de bacalaureat vei da dovadă de o pregătire temeinică, realizată din timp și nu o însușire superficială a conținuturilor, încropită în scurt timp.
Vom lucra împreună modele de subiecte în concordanță cu programa școlară, texte argumentative pe diverse teme, numeroase eseuri însumând toate genurile și speciile literare din programa de examen și toți scriitorii canonici. Voi urmări, gradual, creșterea capacităților de a realiza prin efort propriu eseuri originale, bine realizate.

Alte cursuri predate

Pregătire în vederea aprofundării materiei de clasa a VII-a.
Pregătire bacalaureat, clasa a XI-a.
Pregătire limba română.

Despre profesor

Dascaliu Alexandru

Dascaliu Alexandru

Dascaliu Alexandru

Sunt profesor de Limba și literatura română și am o experiență în învățământ de peste 24 de ani. Sunt cadru didactic titular, cu gradul I.
Dețin o diplomă de licență în litere și una de master. De asemenea, am un certificat de formator adulți în domeniul comunicării.
În activitatea didactică pe care am desfășurat-o până în prezent, am avut rezultate deosebite, majoritatea elevilor obținând rezultate bune și foarte bune la examenele naționale cât și la olimpiadele școlare.
Sunt un profesor implicat, serios, calm, perseverent, adaptabil și competent.
Ofer pregătire de calitate la Limba și literatura română în vederea promovării examenelor naționale:
* Evaluare Națională
* Bacalaureat
De asemenea, acord meditații pentru îmbunătățirea performanțelor școlare /ajutor la teme atât elevilor de gimnaziu, cât și de liceu.

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate
Limba Română

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev