Franceză prin activități interactive - nivel A2

100,00 RON / curs

Franceză prin activități interactive - nivel A2

Dumitru Georgiana
Dumitru Georgiana
Limba Franceză
Limba Franceză

0 / 5

0 recenzii | 1 student

Trimite mesaj
durata 90 minute
varsta 14 - 99 ani
studenti 1 - 3 studenți
Trimite mesaj

100,00 RON / curs

Înscrie-te la curs
Vom hotărî împreună ora exactă și ziua.

Cursul se adresează celor care au avut deja contact cu limba franceză și care pot face următoarele lucruri în limba franceză:
- pot saluta, mulțumi și cere scuze ;
- se pot prezenta, spune ce le place și ce nu ;
- pot descrie o persoană fizic ;
- pot pune o întrebare simplă ;
- pot indica ora, data și pot spune cum e vremea.

Nu se așteaptă ca aceste lucruri să fie știute la perfecție. Dacă se stăpânesc cel puțin 80% din subiectele de mai sus (cu mici greșeli de pronunție, gramatică) se poate începe acest modul A2 cu încredere.

OBIECTIVELE nivelului A2:
Vom asimila noi competențe lingvistice astfel încât să ne putem lărgi orizontul și posibilitățile de interacțiune: vom putea motiva o alegere sau o preferință, da sugestii, indicații, vom putea exprima impresii, sentimente, dorințe, vom putea facem comparații.

ABORDARE:
- vom lucra patru competențe generale: înțelegere scrisă și orală + producere scrisă și orală.
- se dorește multă interacțiune, stilul exercițiilor va fi diversificat și vor fi integrate exerciții online interactive, chiar și muzică.
- lucrăm după metoda internațională de predare, deci la finalul modulului se poate promova examenul DELF care este recunoscut global.

SUPORTURI de curs:
- vom urma firul roșu al unei metode de nivel A2.
- pentru a dinamiza exercițiile de gramatică și vocabular voi folosi diverse platforme digitale precum TV5Monde, LearningApps, quizizz.
- de-a lungul lecțiilor vor fi integrate și videoclipuri, muzică.
- în locul caietului fizic vom crea împreună un GoogleDoc unde atât cursanții cât și profesorul vor contribui, comenta, partaja.

Ca să ne cunoaștem și să clarificăm orice nelămuriri: 0720640865.

Despre profesor

Dumitru Georgiana

Dumitru Georgiana

Dumitru Georgiana

Salut et bienvenue!

Sunt o persoană dinamică, deschisă si consider că însușirea unei limbi străine reprezintă în primul rând asimilarea unor competențe lingvistice în mod activ, deci asta implică multe jocuri de rol, spontaneitate, greșeli binecuvântate și perseverență.

Predau limba franceză cu pasiune de 5 ani, perioadă în care am pregătit adolescenți și adulți pentru examenele DELF și Cambridge IGCSE French. În ultima perioadă lucrez preponderent cu angajați din companii multinaționale care au nevoie să comunice cât mai eficient cu partenerii francofoni.

FEEDBACK-URILE CURSANTILOR:
~ Imi place foarte mult trainingul si sunt incantata ca am avut sansa sa iau parte. Este cel mai frumos curs de limba la care am participat: foarte interactiv, cu multe exemple pertinente, multe exercitii interesante si cu un profesor excelent. Totul este la superlativ (Anca Adelina) ~

~ Interactive, fun, insightful. It helped me grammar wise, and improved my communication. (Adina) ~

~ Imi place cursul foarte mult, mai ales ca vizeaza toate skill-urile (scris, citit, vorbit). Cel mai mult imi plac filmuletele de la tema, jocurile interactive si testele online. M-a ajutat sa-mi revizuiesc anumite cunostinte si mi-a crescut increderea in sine. (Simona I.) ~

~ Atitudine diferita fata de alti profesori pe care i-am mai avut. Invat ca de la un coleg, parca. Si faptul ca nu se "recita" reguli gramaticale, ci mai degraba, despicam greseala pentru a identifica varianta corecta. Nu ma simt prost cand gresesc. Imi place tipul de teme pe care le primim. (Stefania) ~

~ Mi-a placut cursul de franceza, a fost foarte relaxant pt mine. Am apreciat atmosfera degajata si deloc tensionata ca la scoala. Mi-au placut temele abordate si posibilitatea de a interactiona asa mult prin intermediul dialogurilor spontane. M-a ajutat sa ma simt mai in largul meu cand comunic in franceza si sa nu ma mai simt neplacut cand fac greseli. Mai mult, sa vorbesc in ciuda greselilor pe care le fac. (Nicoleta) ~

~ Imi place vibe-ul profesoarei noastre, i se potriveste acest rol si cred ca asta e cel mai important: conexiunea cu profesorul si atitudinea acestuia. Georgiana transmite un vibe foarte placut, facem lucruri interactive care sa cuprinda si partea scrisa si partea orala. Cel mai mult mi-au placut jocurile de rol. ~

EU SI LIMBA FRANCEZA:
Personal, apreciez limba franceză atât pentru oportunitățile pe care mi le-a oferit/oferă (Erasmus, proiecte de voluntariat, tandem-uri lingvistice) cât și pentru pentru deschiderea culturală pe care o implică: idei, filme, muzică, canale youtube valoroase, documentare și reportaje din toată lumea, pentru toată lumea.
Pot spune că limba franceză mi-a deschis nu o ușă, ci mai multe ferestre astfel încât mintea mea să ia cât mai mult aer proaspăt. Dacă și tu crezi că are multe de oferit, sper să ne cunoaștem în curând.

À plus!

Vezi profilul profesorului

Subiecte predate
Limba Franceză

Nu ai găsit ce căutai?

Poate nu ai găsit incă ce căutai. Îți sugerăm să te întorci la
pagina de căutare și să-i mai dai o șansă.

Caută alt curs Săgeată
elev